Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 14:56

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της απόφασης της Δημοτικής Αρχής Ναυπακτίας και του Δημάρχου κ. Βασίλη Γκίζα για την πραγματοποίηση συναντήσεων εργασίας με τους Πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 συνάντηση με το σύνολο των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ντίνος Τσουκαλάς και ΔΕ Χάλκειας κ. Σπύρος Τραχύλης, καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας, κ. Γιάννης Μπουλές.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση ήταν το οδικό δίκτυο, η προσβασιμότητα, η ύδρευση της ΤΚ Τρικόρφου, αλλά και το θέμα των ανεμογεννητριών που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της τοπικής κοινωνίας το τελευταίο διάστημα.  Επιπλέον, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί και σε όσα δρομολογούνται για το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι, οι συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Ναυπακτίας και των συνεργατών του με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων θα συνεχιστούν με στόχο την απευθείας επικοινωνία και την αντιμετώπιση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων.  Για τη Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας οι Πρόεδροι αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του Δήμου και τους ανθρώπους που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα ζητήματα του τόπου τους και των δημοτών.

Διαβάστηκε 752 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.