Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 00:39

Μοναδική πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό του Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια πανδαισία χρωμάτων στον ουρανό με ταυτόχρονες εντυπωσιακές ανακλάσεις στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας απολαμβάνουν όσοι περπατούν τα απογεύματα των τελευταίων ημερών στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Μεσολογγίου.

Είναι εικόνες μοναδικές που κυριολεκτικά συναρπάζουν σα να πρόκειται για κορυφαία εικαστικά έργα. Έτσι πολλοί είναι οι λάτρεις της φωτογραφίας που με το φακό τους αποτυπώνουν αυτές τις όμορφες καθημερινές εικόνες και τις μοιράζονται μαζί μας, μέσω των socialmedia.

Φωτό: Μιχάλης Χατζής
Φωτό: Αλτάνη Βασιλοπούλου
Φωτό: Νίκος Τσοκάντας
Φωτο: Γιώργος Παυλάκης
Φωτό: Διονύσης Τζωρτζόπουλος
Φωτό: Κατερίνα Νταλιάνη
Φωτό: Βασίλης Αρτίκος

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ειδικά αυτό το διάστημα των πρώτων ημερών του χειμώνα οι απογευματινή περίπατοι στο Μεσολόγγι αποκτούν μια ξεχωριστή και συνάμα μοναδική γοητεία που σε οδηγεί σε φυγή από το «γκρίζο» της καθημερινότητας που βιώνουμε.

Ας απολαύσουμε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από τον απογευματινό ουρανό του Μεσολογγίου έτσι όπως τον φωτογράφισαν και τον «μοιράζονται», κυρίως, στο Facebook, φίλοι μας.
Διαβάστηκε 6662 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 02:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.