Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 21:32

Το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου πραγματοποιεί εκλογές γιά ανάδειξη νεου Δ.Σ. (Κυρ 15/12/2019 11:00-15:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου πραγματοποιεί εκλογές γιά ανάδειξη νεου Δ.Σ. την Κυριακή 15/12/19 στις πρώην αποθήκες Παπαστράτου (1ος όροφος) αφ΄ώρας 11:00 μέχρι και 15:00.

Τα παλιά εγγεγραμμένα μέλη, μέχρι την Παρασκευή 13/12/19 πρέπει να μπούν στην ιστοσελίδα μας, και να ανανεώσουν την εγγραφή τους ως μέλη του Συλλόγου! . Για την ανανέωση της εγγραφή σας, κάντε κλικ εδώ>>>>
 
Να ειδοποιείστε κάποιους φίλους σας, που ίσως θα θέλουν να συμμετέχουν στο σύλλογό μας να κάνουν την εγγραφή τους και να έρθουν να ψηφίσουν και αυτοί.
 
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα-δήλωση, που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, κάνοντας κλικ εδώ>>>

Ας σημειωθεί πως στις εκλογές ψηφίζουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής με χειρόγραφη αίτηση, πριν από την ψηφοφορία, για όσα μέλη δεν μπόρεσαν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά.

 
Σας περιμένουμε όλους στην ψηφοφορία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Διαβάστηκε 1238 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 21:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.