Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 20:14

Αυτή είναι η «σκοτεινή» πλευρά κάθε ζωδίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι μας, είμαστε διαφορετικοί, άλλες μέρες είμαστε χαρούμενοι, άλλες λυπημένοι. Είναι γνωστό άλλωστε, πως... κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. 

Οι αντιδράσεις απέναντι σε πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις ποικίλουν ανάλογα (και) με το ζώδιο, αλλά και τον συνολικό αστρολογικό χάρτη του κάθε ατόμου.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε λοιπόν για τα συναισθήματα εκείνα που βασανίζουν περισσότερο το κάθε ζώδιο και σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τα εμποδίζουν να χαλαρώσει, να ευχαριστηθεί και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

  • Κριός

Την οργή σου. Πρέπει να μάθεις πώς να ρίχνεις λίγο τους τόνους και να παίρνεις μερικές βαθιές ανάσες όταν είσαι νευριασμένος. Εσύ, αντ’ αυτού, φρικάρεις με αποτέλεσμα να παρεκτρέπεσαι και δημιουργείς αμήχανες καταστάσεις από το πουθενά.

  • Ταύρος

Τη μοναξιά σου. Πρέπει να μάθεις, αρχικά, να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και σε δεύτερη φάση πρέπει να μάθεις να «κάνεις παρέα» με την πάρτη σου. Δεν είναι σωστή επιλογή να στέλνεις σε κάποιον πρώην, επειδή πέρασες δύο ώρες μόνος.

  • Δίδυμοι

Τη θλίψη σου. Πρέπει να μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι τη θλίψη σου με έναν πιο υγιή τρόπο, αντί να περιφέρεσαι σαν την άδικη κατάρα για εβδομάδες στο σπίτι σου, αναβάλλοντας αυτά που θέλεις να κάνεις.

  • Καρκίνος

Τις ενοχές σου. Πρέπει να μάθεις ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα με σκοπό να σε κρίνει και να σου κουνήσει το δάχτυλο. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι δεν φταις εσύ για ό,τι δεν πάει καλά σε εσένα και στον περίγυρό σου.

  • Λέων

Τη ζήλια σου. Πρέπει να μάθεις να συμπαραστέκεσαι στους κοντινούς σου ανθρώπους· δεν είναι ότι ζηλεύεις, αλλά τις επιτυχίες τους, τις αντιλαμβάνεσαι μόνο σαν πρόκληση για να γίνεις εσύ καλύτερος.

  • Παρθένος

Την ευτυχία σου. Πρέπει να μάθεις να ευχαριστιέσαι την κάθε όμορφη στιγμή που τυχαίνει να ζεις, καθώς δεν ξέρεις πότε θα είναι η επόμενη. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να σκέφτεσαι ότι κάτι θα πάει στραβά.

  • Ζυγός

Τον φόβο σου. Πρέπει να μάθεις πώς είναι να παίρνεις ρίσκα. Δε ρισκάρεις ποτέ γιατί ανησυχείς ότι είσαι κακότυχος. Αντί να χουχουλιάζεις στην ασφάλεια που έχεις μάθει, βγες έξω και ζήσε τη ζωή σου.

  • Σκορπιός

Τoν θρήνο σου. Πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι το πένθος που νιώθεις για οτιδήποτε κι αν έχασες. Η απώλεια είναι κομμάτι της ζωής και εσύ αντί να αντιδράσεις δυναμικά κλείνεσαι στο καβούκι σου.

  • Τοξότης

Τον ενθουσιασμό σου. Πρέπει να μάθεις τι σημαίνει το να είσαι υπομονετικός και, γενικά, πόσο μεγάλη αρετή είναι η υπομονή. Εσύ προτιμάς να πιέζεις καταστάσεις και αυτή η βιασύνη σε οδηγεί συχνά σε πολλά λάθη.

  • Αιγόκερως

Την απελπισία σου. Πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορούν όλα σε αυτή τη ζωή να πηγαίνουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Αντ’ αυτού εσύ μόλις νιώσεις ότι δεν κατέχεις κάτι στο 100%, απελπίζεσαι και το παρατάς.

  • Υδροχόος

Τον πόνο σου. Πρέπει να μάθεις πώς να αντιδράς στην απόρριψη, είτε ρομαντικής, είτε φιλικής φύσεως. Εσύ αντί να το δουλεύεις μέσα σου, αποφασίζεις ότι είναι καλύτερα για εσένα να μείνεις μόνος.

  • Ιχθύες

Την απογοήτευσή σου. Πρέπει να μάθεις ότι σε αυτή τη ζωή για να επιβιώσεις, καλό είναι να προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις. Εσύ μόλις συμβεί κάτι που δεν είχες προβλέψει, απογοητεύεσαι και φρικάρεις.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 3261 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.