Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 22:28

Πάρθηκε απόφαση για ατομικές συμβάσεις σε καθαριότητα και φύλαξη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την απόφαση να υπογραφούν εκ νέου ατομικές συμβάσεις στη φύλαξη και την καθαριότητα στο Νοσοκομείο Αγρινίου πήρε την Πέμπτη, το Δ.Σ. του Ιδρύματος το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση.

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν σταλεί στο ΑΣΕΠ για έγκριση και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις των θέσεων σε φύλαξη και καθαριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου, ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι το ίδρυμα θα έχει μεγαλύτερο όφελος από τις ατομικές συμβάσεις απ’ ότι με τους εργολάβους και πως οι εργαζόμενοι θα διεκδικήσουν καλύτερα μεροκάματα.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι υπήρξε ένα μέλος το οποίο δεν ήθελε να υπάρξουν εκ νέου ατομικές συμβάσεις τόσο στην καθαριότητα όσο και τη φύλαξη αλλά τα υπόλοιπα μέλη δεν συμφώνησαν μαζί του. Μάλιστα λέγεται ότι του τα «έχωσαν».

Ώσπου όμως να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες, καθώς είναι χρονοβόρες, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ύστερα από πρόταση της ΠΟΕΔΗΝ, να δοθεί παράταση στις υπάρχουσες συμβάσεις.

Οι εργαζόμενοι πάντως στην καθαριότητα και τη φύλαξη λέγεται ότι είναι ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.