Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 22:25

Ανθούλα Μακρή, η γυναίκα που έβαλε το Αγρίνιο στο χάρτη του εθελοντισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Ημέρα Εθελοντισμού τίμησε ο δήμαρχος Αγρινίου και οι αντιδήμαρχοι σε ειδική εκδήλωση στην οποία τίμησαν την Ανθούλα Μακρή, που έδωσε όλες τις δυνάμεις της για να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα εθελοντών που μέσα σε 5 χρόνια μετρά δεκάδες μέλη.

Η κ. Μακρή είναι από αυτούς που πιστεύουν στη δύναμη των ανθρώπων και τον εθελοντισμό που όπως η ίδια υποστηρίζει είναι «στάση ζωής, παιδείας και πολιτισμού».

Με τις δικές της προσπάθειες, μεράκι και στήριξη από τους εθελοντές, ο δήμος Αγρινίου βραβεύτηκε για τις δράσεις του Let’s do it.

Ο δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, μίλησε για το έργο της κ. Μακρή συγχαίροντάς την για ανιδιοτελή προσφορά της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ζήτησε να αναλάβει εκ νέου επικεφαλής της «Ακτίνας».

Η Ανθούλα Μακρή είναι ο άνθρωπος που έβαλε το Αγρίνιο στο χάρτη του Εθελοντισμού και αν μη τι άλλο της αξίζουν συγχαρητήρια!

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 4742 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.