Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:08 μμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 19:04

Και με τη «βούλα» της Greenpeace οι επενδύσεις της Ένωσης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παρουσία και η εισήγηση του υπευθύνου για θέματα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace Τάκη Γρηγορίου στην εκδήλωση της Ένωσης Αγρινίου για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις της σε αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, θα πρέπει να είναι αρκετή για άρει τις όποιες επιφυλάξεις μπορεί να έχει κάποιος για το project της Ένωσης Αγρινίου.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Greenpeace είναι μια διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και με πλείστες όσες ακτιβιστικού χαρακτήρα δράσεις στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Τα μέλη της Greenpeace έχουν βρεθεί πολλές φορές απέναντι σε επενδύσεις βλαπτικές για το περιβάλλον. Στην περίπτωση όμως των επενδύσεων της Ένωσης Αγρινίου, ισχύει το αντίθετο.

Εδώ υπάρχει και η «βούλα» της Greenpeace στις επενδύσεις αυτές. Και ο λόγος είναι προφανής. Όπως εξήγησε ο κ. Γρηγορίου η σημασία των έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής είναι πολύ μεγάλη.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 979 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.