Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:09 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 23:30

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάκης Χάβος: ανυπομονώ για την 1η Ιανουαρίου για την ενίσχυση

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους που έκριναν οριστικά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (ο-3) στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος. Παράλληλα, δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα αυτός και η ομάδα για να βγάλουν τον Παναιτωλικό από τη δύσκολη θέση.

Αναλυτικά, ανέφερε ο Μάκης Χάβος :

« Ξέραμε ότι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα και έγινε ακόμη δυσκολότερο όταν δεχθήκαμε το γρήγορο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σχηματισμό και το ματς κρίθηκε οριστικά στη φάση του Αριγίμπι που είχαμε το δοκάρι. Μετά χωρίς φάσεις και στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου το σκορ πήγε 0-3 χωρίς κανείς να καταλάβει το πώς και το γιατί.

Στο δεύτερο μέρος ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό να διαχειριστεί την κατάσταση και εμείς βάλαμε κάποια παιδιά για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Θα δώσουμε τα πάντα για να σώσουμε την ομάδα κι εγώ προσωπικά το ίδιο. Παραμένω αισιόδοξος για τη συνέχεια και ανυπομονώ για την 1η Ιανουαρίου για την ενίσχυση. Με τη δουλειά και τη βοήθεια του Θεού θα βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και το τέλμα.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη περίοδος τον Γενάρη για μεταγραφές και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το λάθος.

Ήθελα να πω πάρα πολλά για τη διαιτησία αλλά υπάρχει κανονισμός που το απαγορεύει. Έχουμε συζητήσει το θέμα με τη διοίκηση. Βλέπουμε πάρα πολλά πράγματα…».

Π.Κ.

Πέδρο Μαρτίνς: Ήμασταν αποτελεσματικοί και κυνικοί

Στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του που έφερε την εύκολη νίκη (0-3) επί του Παναιτωλικού στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού ΠέδροΜαρτίνς ενώ τοποθετήθηκε και σε σχετικές ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Αρχικά ανέφερε τα εξής: « Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά σήμερα. Είχαμε την ψυχραιμία και την κυνικότητα να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια και το σημερινό πρώτο μέρος θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά θεωρώ πως κρατήσαμε δυνάμεις για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα που ακολουθεί.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Επίσης σήμερα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες για να τους έχουμε έτοιμους για το ερχόμενο ματς και γι’ αυτό πήρε την ευκαιρία του ο Μπα. Ελπίζουμε σε καλή απόδοση γενικά από τους παίκτες που χρησιμοποιήσαμε σήμερα και για τη συνέχεια».

Σε ερώτηση που του έγινε στη συνέχεια για τη διαιτησία, τη γενική αντιμετώπιση που είχε σήμερα ο Ολυμπιακός και το αν ο Καμαρά θα έπρεπε να έχει αποβληθεί, απάντησε:

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για να σας απαντήσω αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα από πλευράς διαιτητή. Νομίζω πως με τους καινούργιους κανονισμούς ο Καμαρά δεν θα έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη. Αν ήταν σύμφωνα με τους περσινούς κανονισμούς, ναι. Θα έπρεπε να έχει πάρει δεύτερη κίτρινη».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μαρτίνς και ερωτόμενος σχετικά με τη θέση που χρησιμοποιήθηκε ο Μασούρας, είπε: « Ο Μασούρας έχει την ικανότητα να παίξει εκεί που χρησιμοποιήθηκε και είναι κάτι που έχουμε δουλέψει και δοκιμάσει και γι’ αυτό το χρησιμοποιήσαμε απόψε στο τερέν».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1623 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 23:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.