Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:20 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 21:08

«Η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στην Ευρώπη είναι ο Παναιτωλικός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Gazzetta Dello Sport στάθηκε στο γεγονός πως οι «κυανοκίτρινοι» είναι οι μόνοι στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που ακόμη δεν έχουν κερδίσει

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά ο Παναιτωλικός και μετά από έρευνα της Gazzetta Dello Sport, είναι η μόνη ομάδα από τις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης που ακόμη δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημά της.
Η ιταλική εφημερίδα προχώρησε σε σχετικό αφιέρωμα, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η τελευταία της χρονικά νίκη ήταν με τον γνώριμο στη γειτονική χώρα Τραϊανό Δέλλα, ενώ αναφέρεται και στον Στράτο Αποστολάκη που «βγήκε» από τους «κυανοκίτρινους».
Πάντως τα «καναρίνια» δεν είναι η τελευταία σε συγκομιδή ομάδα της σχετικής λίστας καθώς υπάρχει η Ντεσπορτίβο Ασβες της Πορτογαλίας με 3 πόντους μετά από 12 αγωνιστικές (1-0-11 το ρεκόρ της), ενώ δεν στέκεται, και λογικά, στους λόγους που έχουν οδηγήσει τους «κυανοκίτρινους» σε αυτή την κατάσταση. Οπου στην προκειμένη περίπτωση εκτός από τα όποια δικά τους λάθη υπάρχουν και οι διαιτητικές αποφάσεις.
Η ουσία πάντως είναι πως η ομάδα κατέχει μία αρνητική πρωτιά.
 
gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 1380 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.