Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 19:16

Συνεδρίασε επιτέλους το Δ.Σ. των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιτέλους μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, χθες το πρωί, συνεδρίασε το ανανεωμένο Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, στο Αγρίνιο.

Παρόλο που τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πολλά ερωτηματικά εάν μετά την παραίτηση ενός από τα τρία μέλη που τοποθέτησε το υπουργείο Υγείας, θα καταλάμβανε την θέση του ένα από τα αναπληρωματικά, η λύση δόθηκε από το υπουργείο αφού ορίστηκε η κ. Σύρου στην θέση του παραιτηθέντος.

Έτσι χθες, στις 10 το πρωί ξεκίνησε η συνεδρίαση η οποία ήταν μαραθώνια αφού περιελάμβανε 45 θέματα στην ημερήσια διάταξη!

Προτεραιότητα δόθηκε στο θέμα των ατομικών συμβάσεων των καθαριστριών και της φύλαξης, μιας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ», θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχουν εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Επειδή ο χρόνος «τρέχει» θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην καθαριότητα και τη φύλαξη, ενώ μέχρι το τέλος του έτους το Δ.Σ. θα πρέπει να συνεδριάσει αρκετές φορές μιας και πολλά θέματα πήγαν πίσω.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 872 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.