Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:24 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 19:10

«ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ»: Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα ακόμη ενδιαφέρον βιβλίο που υπόσχεται να κερδίσει τις καρδιές των αναγνωστών είδε το φως της δημοσιότητας. Τίτλος: «ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ».

Συγγραφέας: «Δημήτρης Τριαντακωνσταντής».

«ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ»: Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή

Γνωρίσαμε τον συγγραφέα, ο οποίος κατάγεται από την Πογωνιά Βόνιτσας, πριν από ένα χρόνο με την έκδοση του βιβλίου «Καλά Νιάτα, Καλά Γεράματα».

Το καινούργιο του όμως βιβλίο έρχεται με ένα απέριττο εξώφυλλο και ένα επίσης απέριττο περιεχόμενο να μπει στην ζωή μας. Παρόλη την δυσκολία με την οποία κρατούνται οι «ισορροπίες» στην καθημερινότητά μας, ο συγγραφέας έρχεται να τονίσει ό,τι το άπιαστο αυτό γεγονός δεν αποτελεί στόχο. Αποτελεί πορεία. Μία διαδρομή που καλούμαστε να διαβούμε. Και χρειάζεται στην διαδρομή αυτή να
«νηστέψουμε». Να είμαστε πιο ανάλαφροι στο ταξίδι… Μην βαρύνουμε την ψυχή μας με πράγματα ανούσια. Αντιθέτως, να ζήσουμε στιγμές με ουσία, έτσι όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε… Κάπως έτσι ο συγγραφέας μας δίνει τον δικό του τρόπο έκφρασης των βιωματικών του συναισθημάτων.

Αυτό που μένει είναι να αφεθούμε στις σελίδες του βιβλίου και να ανακαλύψουμε μαζί με τον συγγραφέα τις απύθμενες πτυχές και της δικής μας ύπαρξης.

Το βιβλίο «ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή, κυκλοφορεί από τις
εκδόσεις iWrite και είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία καθώς και στην
ηλεκτρονική διεύθυνση https://iwrite.gr/bookstore/isorropies

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 4142 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.