Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 17:45

Ο «Τίτορμος» στο βάθρο Πανελληνίων πρωταθλημάτων στο TAE KWON DO

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό τετραήμερο συμμετείχε ο σύλλογος του Αγρινίου, στις 21-24/11/2019, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στην Αθήνα.

Στις τέσσερις αυτές ημέρες διεξήχθησαν τρεις Παννελλήνιες διοργανώσεις. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών , το Γυναικών, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων και το Πανελλήνιο Κύπελλο “Γ. Βόλλαρης“.

Οι μικροί αθλητές του “Τιτορμου” κατάφεραν και πέτυχαν σπουδαίες νίκες, ανέβηκαν τρεις φορές στο βάθρο των κορυφαίων Πρωταθλημάτων της χώρας, χειροκροτήθηκαν και εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο τις αγωνιστικές τους εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια Σακκά Χαρά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κατοχυρώνοντας παράλληλα τα μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο Βασιλείου Χριστόφορος,επίσης, το χάλκινο Μετάλλιο και η Γιαννιώτη Νίκη την πρώτη θέση στην κατηγορία της και το χρυσό Μετάλλιο.

Οι αθλητές Κατσαντά Χριστίνα, Γρηγοροπούλου Αμάντα, Γιαννιώτη Νόνη, Γρίβας Δημήτρης , Νταλαπέρας Δημήτρης και Φαρμάκης Δημήτρης κέρδισαν την 5η θέση χάνοντας στον αγώνα πριν τα Μετάλλια. Τέλος, ο αθλητής Γκόντας Φώτης δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή επιχτυχία στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

dav

dav

dav

sdr
dav
dav
agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 1577 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.