Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:30 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 14:53

Η Ιουλία Κουκουβέ κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Σκέψου καλά» (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ιουλία Κουκουβέ γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στην Αθήνα,  μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενώ απο πολύ μικρή ηλικία έδειξε την  ιδιαίτερη αγάπη της για την μουσική και  το τραγούδι.  Συμμετείχε σε οργανωμένες  χορωδίες   δημιουργώντας με αυτο τον τρόπο από τα παιδικά της χρόνια το δικό της "κοινό". Η Ιουλία Κουκουβέ υπήρξε ενεργή  αθλήτρια  στίβου για πολλά χρόνια και με αρκετές διακρίσεις. Η μουσική όμως ήταν αυτή που την κέρδισε και έτσι ο αθλητισμός σήμερα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια   μόνο στον ελεύθερο χρόνο της!!!

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε οτι η Ιουλία Κουκουβέ,  ενα ιδιαίτερα δυναμικό  και χαρισματικό άτομο έχει πάρει τη ζωή στα Χέρια της από πολύ  νεαρή ηλικία έχοντας πάντα ως άξονα και στόχο της το τραγούδι.

Η επιλογή της να ασχοληθεί με τον κόσμο της Τραπ , πηγάζει απο την ανάγκη της να  περάσει στον κόσμο μέσω της μουσικής τα δικά της βιώματα και μηνύματα, εκπροσωποντας τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις αλλα και τα θέλω όλων των νέων κοριτσιών.

Από το Νοέμβριο 2019  ανήκει στην εταιρεία Promo Paganias υπογράφοντας το πρώτο της επαγγελματικο συμβόλαιο και κυκλοφορώντας το πρώτο της κομμάτι με τίτλο "Σκέψου καλά" . 

Συντονιστείτε-Ακούστε-Σκεφτείτε!!! See u soon!

Η κυκλοφορία γίνεται απο την REAL MUSIC

 

Διαβάστηκε 4162 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.