Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:24 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 19:36

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι το χαριτωμένο αγοράκι της φωτο (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μικρό αυτό  αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα  ένας  γοητευτικός τραγουδιστής .Ο Λόγος για τον Ανδρέα Δρακόπουλο που πόσταρε πριν απο λίγο καιρό στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την συγκεκριμένη φωτογραφία ...

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος πρίν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του Live όπου αγαπήθηκε αμέσως μιας δίνωντας πολλές χιλιάδες views απο τις πρώτες μέρες , το Live περιέχει επιτυχίες όπως ο «Άσσος» του Παντέλη Παντελίδη, το «Αντίο λέμε» του Κωσταντίνου Αργυρού ,το «Όταν λείπεις» του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Θα σε ξεχάσω» του Ηλία Καμπακάκη , ακόμα και το «Ξέρω τι κάνω» του Νικηφόρου αλλά και τις δικές του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό... παράλληλα ήδη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μετά τις γιορτές το νέο του κομμάτι που σίγουρα θα μας εκπλήξει ! 

 

Διαβάστηκε 2954 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.