Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 14:13

Αγρίνιο: Στο πλαίσιο της "Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού" τιμήθηκαν οι εθελοντές της πόλης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου τίμησε τους εθελοντές της πόλης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Πρόσκοποι, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, Εθελοντές Αιμοδότες, η  ΕΛΕΠΑΠ και φοιτητές.

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε,  ως οφειλόμενος φόρος τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι  στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  αναφέρθηκε στην αξία του εθελοντισμού:  «Όλοι εσείς γίνατε το πρόσωπο της προσφοράς. Δώσατε καρδιά και ψυχή για να συνδράμετε τους αδύναμους. Είμαστε υπερήφανοι γιατί το Αγρίνιο αποτελεί  σημαντικό πυρήνα εθελοντισμού και προσφοράς, με αναγνωρισμένο έργο σε όλη τη χώρα. Καταφέρατε να ενώσετε πολίτες και συλλόγους που πιστεύουν στην ιδέα της  ανιδιοτελούς προσφοράς. Συνεκτικός κρίκος ήταν και είναι η κ. Ανθούλα Μακρή. Στο πρόσωπο της τιμούμε εσάς. Της αξίζουν συγχαρητήρια όπως άλλωστε σε όλους τους εθελοντές τους Αγρινίου. Σας ευχαριστούμε γιατί μας εμπνέετε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση τον Δήμαρχο Αγρινίου:                                          «Για όλους εμάς στην Ακτίνα Εθελοντισμού ο σχεδιασμός και η συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις αποτελεί μια τεράστια δεξαμενή αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Ευχαριστώ θερμά για την τιμή και τη συνεργασία».

 Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους για τη συμμετοχή και την διάθεση αλληλεγγύης που επιδεικνύουν  σε κάθε πρόσκληση που απευθύνει ο Δήμος Αγρινίου.

Παρόντες ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου, Χρήστος Γκούντας, Χρήστος Ζαρκαβέλης, στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου και η κ. Δ. Αβράμπου από την Ακτίνα Εθελοντισμού.

Διαβάστηκε 915 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.