Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 00:27

Ναύπακτος: Το νέο Δ.Σ. στο νέο σύλλογο κοινωνικής αλληλεγγύης “Σκέπη”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκλογές ανάδειξης Δ.Σ. Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Σκέπη»

Πραγματοποιήθηκαν στη Ναύπακτο, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξενία, οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Ναυπακτίας με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΣΚΕΠΗ».

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποτελείται από:

Πρόεδρος: Μπούρη Παναγιώτα

Αντιπρόεδρος : Γιαννόπουλος Δημήτριος

Γενική Γραμματέας: Ρήγα Παρασκευή

Ταμίας : Πριόβολος Κωνσταντίνος

Μέλος: Παπαπολίτης Μάρκος

Αναπληρωματικά Μέλη: Καυκιά Ανδριανή και Λυκογιάννη- Σιανα Κωνσταντίνα

Υπενθυμίζουμε πως ο Σύλλογος, που εδρεύει στον οδό Τολμίδου 12, έχει ως κύριο σκοπό του την κάθε είδους υποστήριξη ατόμων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Άμεσα, και με τη συγκρότηση του ΔΣ, ξεκινούν οι δράσεις μας για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση. Παράλληλα, απευθύνουμε κάλεσμα ζητώντας τη βοήθεια όσων το επιθυμούν, καθώς μόνον έτσι ο στόχος μας, που είναι να συνδράμουμε ηθικά και υλικά ανακουφίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας, θα επιτευχθεί».

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1145 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.