Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 22:26

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: 8η συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάτι – Κορινθίας η 8η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης (Επ. Πα.) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, στο Ξενοδοχείο Alkyon, με ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ. και ώρα έναρξης των εργασιών 10:30 π.μ..

Η 8η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Κωνσταντίνου Μπαγινέτα.

Τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης θα ενημερωθούν σχετικά με:

  • την πορεία υλοποίησης του ΠΑΑ 2014-2020 μέχρι και την ημερομηνία συνεδρίασης της,
  • την τροποποίηση των κριτηρίων επιλογής των υπομέτρων: Μ5.1: Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα, που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων και Μ7.3: Ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών στις αγροτικές περιοχές, του ΠΑΑ 2014-2020,
  • τις ενέργειες Δικτύωσης και Δημοσιότητας του ΠΑΑ 2014-2020, οι οποίες στοχεύουν στην ευρεία ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων καθώς και τη διάχυση των πληροφοριών για το πρόγραμμα και την αύξηση της συμμετοχής των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και
  • την προετοιμασία και σχεδιασμό της προγραμματικής περιόδου 2021-2027, η οποία έγκειται στην πορεία για την έκδοση του κανονιστικού πλαισίου σε επίπεδο Ε.Ε. καθώς και τις ενέργειες προετοιμασίας, διάχυσης και διαβούλευσης σε εθνικό επίπεδο.

Ο φάκελος της 8ης Επιτροπής Παρακολούθησης ΠΑΑ 2014-2020, συμπεριλαμβανομένης και της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://www.agrotikianaptixi.gr/el/synedriaseis καθώς και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΔΙΑΥΛΟΣ για τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης.

Διαβάστηκε 1165 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.