Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 17:07

Νέα διάκριση στο jiu jitsu για τον Αγρινιώτη αστυνομικό Νίκο Μπανιά και τους αθλητές του (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Διεθνές Τουρνουά Brazilian jiu jitsu 2019 (Αthens Ιnvitational Tournament 2019) και στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JIU JITSU αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης την 01/11/2019, συμμετείχε ο αγρινιώτης αστυνομικός Νίκος Μπανιάς και η Ακαδημία του ΜΑΤΑ LEAO ACADEMY.

Συγκεκριμένα, στο 3ο Πανελλήνιο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JIU JITSU ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ κατέλαβε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, σε κατηγορία δέκα πολύ δυνατών και διακεκριμένων αθλητών υψηλού επιπέδου.

Ενώ, ως επισήμως κρατικά αναγνωρισμένος προπονητής της Γ.Γ.Α., με τρεις αθλητές της ακαδημίας του ΜΑΤΑ LEAO ACADEMY συμμετείχε στο κορυφαίο Πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου JIU JITSU στην Ελλάδα όπου διακρίθηκαν και εκπροσώπησαν επάξια την Ακαδημία ΜΑΤΑ LEAO ACADEMY και την πόλη του Αγρινίου , καταλαμβάνοντας για 1η φορά στο άθλημα αυτό τις εξής θέσεις:

ΚΑΚΑΖΙΩΤΗΣ Γιώργος 2η θέση / ασημένιο μετάλλιο (16 ετών) και ΚΛΙΑΦΑΣ Αναστάσης 2η θέση / ασημένιο μετάλλιο (17 ετών).

“Ο συνάδελφος Νικόλας, μας έκανε να αισθανόμαστε υπερήφανοι για ακόμη μια φορά, για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του!”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων που εύχεται στον Νίκο Μπανιά πάντα επιτυχίες.

https://www.agriniopress.gr/wp-content/uploads/2019/12/mpanias-diakrisi2.jpg

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1498 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.