Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:14 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 16:39

Ενώπιον του Περιφερειάρχη ορκίστηκαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη, Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, ορκίστηκαν σήμερα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα» και τα οποία εξελέγησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο (απόφαση 148/3-10-2019).

Υποδεχόμενος το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο κ. Φαρμάκης ευχήθηκε υγεία και δύναμη, υπογραμμίζοντας ότι είναι δεδομένη η εμπειρία, η γνώση, αλλά κυρίως η διάθεση για προσφορά όλων. «Θα υπηρετήσετε έναν φορέα που αποτελεί ένα εξαιρετικό και πρότυπο παράδειγμα όσων μπορεί να προσφέρει η Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία των Πολιτών στον πάσχοντα άνθρωπο. Μία δομή που εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό και προσωπικά, θα σας παρακαλούσα να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια προκειμένου το Ίδρυμα να αναβαθμιστεί και να ενισχύσει τη δράση του πολύ περισσότερο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπονάνος αναφέρθηκε στην σημασία του Ογκολογικού Ξενώνα υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα έργο που πιθανότατα δεν θα είχε γίνει ποτέ χωρίς την απερχόμενη Πρόεδρο, Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά, για την οποία μάλιστα πρότεινε να υπάρξει και εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της, κάτι που αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά τα μέλη του Δ.Σ.

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για τις ευχές και τη στήριξή τους, ενώ αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς και σε σκέψεις που υπάρχουν σχετικά με την καλύτερη λειτουργία του Ξενώνα, αλλά και τον περιορισμό του κόστους λειτουργίας χωρίς μείωση στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Σημειώνεται πως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελπίδας» είναι:

Πρόεδρος: Ζωή Καζαντζή, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Λέων, Μέλη: Χαράλαμπος Καλόφωνος, Μαλβίνα Λάγου, Χρυσή Οικονομοπούλου, Χριστίνα Φώτου και Γεώργιος Γραμματίκας.

Διαβάστηκε 939 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.