Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:24 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 10:01

Αγρίνιο: Εκδήλωση στα πλαίσια της «Παγκόσμιας ημέρα Εθελοντισμού» (Πεμ 5/12/2019 10:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού»

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού από το 1985 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. ως οφειλόμενος φόρος τιμής στα εκατομμύρια των Εθελοντών, που είναι ταγμένοι  στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους. 

Η Ακτίνα Εθελοντισμού της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, διοργανώνει τη  «Γιορτή Εθελοντή».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00, στον χώρο που στεγάζεται το γραφείο της Ακτίνας Εθελοντισμού στη Λ. Μαβίλη (Παλαιός Σταθμός Τραίνου). Θα γίνει ενημέρωση για τις επερχόμενες δράσεις και καταγραφή απόψεων και προτάσεων προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός των δράσεων για το νέο έτος.

Οι Εθελοντικοί Σύλλογοι – αδελφοποιημένοι με την Ακτίνα Εθελοντισμού- καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες θα μπορούν να  διαθέσουν  έντυπο υλικό και να ενημερώνουν για το έργο τους.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο τηλ. 2641360336 κ. Δήμητρα Αβράμπου και στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!!!

Διαβάστηκε 1148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.