Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 17:58

Ευχαριστίες στην επιχείρηση «Παπαευθυμίου-εμπόριο ελιών» από το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστήρια επιστολή προς την επιχείρηση «Παπαευθυμίου-εμπόριο ελιών» κοινοποίησε το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Έχει ως εξής:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την επιχείρηση «Παπαευθυμίου-εμπόριο ελιών» για την προσφορά, ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, για την βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του Σχολείου μας.
Η προσφορά αυτή ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για ανανέωση των διδακτηρίων και του Σχολείου μας γενικότερα, προσβλέποντας στην ποιοτική αναβάθμιση του σχολικού χώρου, ως παράγοντα βελτίωσης του σχολικού κλίματος, μια από τις προϋποθέσεις, για την παροχή ποιοτικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στους μαθητές μας.
Με την πράξη αυτή, κ. Παπαευθυμίου, αποδεικνύετε την ευαισθησία και τη στήριξή σας στο δύσκολο αγώνα μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την κοινωνία της αλληλεγγύης και του σεβασμού στο συνάνθρωπο και στη διαφορετικότητα.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη, να συνεχίσετε την προσφορά αγάπης στο συνάνθρωπο.

Με εκτίμηση
Ο Προϊστάμενος του Σχολείου

Παναγιώτης Χρ. Μυζήθρα

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 825 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.