Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 17:18

Επιμορφωτικά σεμινάρια στο Γυμνάσιο Κανδήλας και στο ΓΕΛ Μύτικα (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Κανδήλας και στο ΓΕΛ Μύτικα με μεγάλη επιτυχία επιμορφωτικά σεμινάρια, που διοργάνωσε ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κ. Απόστολος Βετσόπουλος του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του ΚΕΣΥ Αιτωλοακαρνανίας Δρ. Αθανάσιο Ρισβά, τον υπεύθυνο του ΚΕΣΥ κ. Συμεών Γοργκολη και τους Διευθυντές του Γυμνασίου Κανδήλας κυρία Ευδοκία Νίκα και ΓΕΛ Μύτικα κ. Νικόλαο Πολίτη.

Οι συναντήσεις έγιναν με τους εκπαιδευτικούς των παραπάνω σχολείων για παιδαγωγικής φύσεως ζητήματα την Τρίτη 26/11/2019 και ώρα 12:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο χώρο του ΓΕΛ Μύτικα καθώς και με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Κανδήλας και ΓΕΛ Μύτικα στο χώρο του Γυμνασίου Κανδήλας με θέμα: «Ιδιαιτερότητες και προβλήματα Εφηβείας» την Τρίτη 26/11/2019 και ώρα 17:00 – 19:00 μ.μ.

Σκοπός των επιμορφωτικών σεμιναρίων ήταν η ενημέρωση τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των γονέων για θέματα που αφορούν στην ψυχολογία του εφήβου, ώστε να υποστηριχθούν και να ενισχυθούν οι προσπάθειες των μαθητών για τη συνεχή βελτίωση τους σε προσωπικό, συναισθηματικό, γνωστικό και κοινωνικό επίπεδο και να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεσμών μεταξύ οικογένειας και σχολείου. Μετά τις συναντήσεις έγινε διαλογική συζήτηση με μεγάλη συμμετοχή και εκφράστηκε η επιθυμία να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον τέτοιες συναντήσεις, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκαν οι διοργανωτές των συναντήσεων.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1013 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.