Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:47 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:37

Συνάντηση για την πορεία του έργου CI NOVATEC στην Ιταλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πόλη Οστούνι της Ιταλίας πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2019, η 4η συνάντηση εργασίας του έργου CI NOVATEC – Customer Intelligence for inNOVAtive Tourism ECosystems, με τη συμμετοχή όλων των εταίρων του έργου.

Η Περιφέρεια της Πούλιας - Τμήμα Τουρισμού, Οικονομίας Πολιτισμού και Αξιοποίησης της Περιοχής, ως διοργανωτής, επέλεξε μία από τις τρεις ιταλικές πιλοτικές περιοχές του έργου, την πόλη Οστούνι ως τόπο της συνάντησης. Στις επιλεγείσες πιλοτικές περιοχές του έργου θα γίνει η προσπάθεια αποτύπωσης της ικανοποίησης των επισκεπτών τους με τη χρήση ερωτηματολογίων και η επεξεργασία των δεδομένων, με σκοπό την προαγωγή του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας στα τουριστικά οικοσυστήματα. 

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε και αξιολογήθηκε η έως τώρα πορεία του έργου CI-NOVATEC, τέθηκαν και επιλύθηκαν διάφορα ζητήματα που είχαν ανακύψει καθώς και δρομολογήθηκαν οι μελλοντικές δράσεις των εταίρων στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου.

Στο έργο συμμετέχουν πέντε εταίροι: η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως επικεφαλής, το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια της Πούλιας – Τμήμα Τουρισμού, Οικονομίας Πολιτισμού και Αξιοποίησης της Περιοχής και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπάρι. Επιπλέον, συνεργαζόμενοι εταίροι είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπρίντιζι.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μίλησαν για την πρόοδο του έργου η υπεύθυνη του έργου, Βίκυ Καραπάνου, και η οικονομική υπεύθυνη του έργου, Κωνσταντίνα Λάνταβου. Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών εκπροσώπησαν ο Δρ. Ιωάννης Γιαλελής και ο Δημήτρης Καραδήμας, την εταιρεία – σύμβουλο του έργου DATA RC, εκπροσώπησε η Δώρα Κανελλακοπούλου και το Επιμελητήριο Αχαΐας εκπροσωπήθηκε από την Ιωάννα Γιαννοπούλου.

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.