Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:31 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:32

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε την Παρασκευή 29/11/2019 και ώρα 18:30 ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε την Παρασκευή 29/11/2019 και ώρα 18:30 ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ.-Ε.Κ.-.Δ.Ι.Ε.Κ.

Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Γερασιμούλα Γούργαρη, ο ιδρυτής της Διεξόδου κος Νίκος Κορδόσης, ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. κος Ιωάννης Χατζής, ο υποδιευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου κος Παντελής Κατοχιανός, η Υπεύθυνη Τομέα του Εργαστηριακού Κέντρου Μεσολογγίου κα Βασιλική Χούτα, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι. Π. Μεσολογγίου κος Πλάκας Σπυρίδων του Νικολάου, ο αντιπρόεδρος Καπνίσης Αθανάσιος, ο κος Παπαδημητρόπουλος Διονύσιος μέλος του κέντρου, ο υποδιευθυντής της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κος Κωνσταντίνος Καπλανίδης και ο εκπαιδευτικός της Σχολής κος Νικόλαος Χονδρός καθώς και άλλοι φίλοι και υποστηρικτές του σχολείου.

Η Διευθύντρια Αγγελική Α. Γριβοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για το ρόλο του καινοτόμου αυτού σχολείου ενηλίκων για την τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου.

Ακολούθησε μπουφές με πλήθος εδέσματα -φαγητά, γλυκά, αναψυκτικά- τα οποία έφεραν ή έφτιαξαν οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει το σχολείο και ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους!

Διαβάστηκε 943 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.