Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 23:17

Ανακοίνωση του Παναιτωλικού με αιχμές για την διαιτησία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι όποιες αδυναμίες και τα δικά μας λάθη που έπαιξαν ρόλο στην ήττα από τον Πανιώνιο, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ κανέναν Διαιτητή και κανένα VAR, να καταστρατηγούν τον κανονισμό και να παρεμβαίνουν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

  1. Η φάση του 1-0 αρχίζει με τον σκόρερ να τραβάει (φωτο) τη φανέλα του Γιοβάνοβιτς και να του αποσπά τη μπάλα.
  2. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου υπάρχει καταφανές πέναλτι στον Γιοβάνοβιτς, αλλά καταλογίζεται οφσάιντ!!! Γνωρίζουν οι διαιτητές τον κανονισμό της FIFA;

Δείτε τι αναφέρει:

  1. Στο 75ο λεπτό (σ.σ. το σκορ 1-0) ο Νο 22 του Πανιωνίου χτυπάει στην κνήμη και ρίχνει στο έδαφος τον Γιοβάνοβιτς (δείτε στο 3’.50’’ των στιγμιότυπων της nova). Ούτε αυτό είναι πέναλτι;;;
  2. Στο 80ο λεπτό ο Νο 27 των γηπεδούχων βρίσκει τα πόδια του Ντάλσιο και στη συνέχεια του αποσπά τη μπάλα (δείτε στο 4’.10’’ των στιγμιότυπων της nova). Είναι η αρχή της φάσης στην οποία γίνεται το 2-0.

Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που σε αγώνες μας καταγράφονται ανεπίτρεπτα λάθη (το αντίθετο, συνήθεια έχει γίνει) και επειδή όλες οι θεσμικές προσπάθειες που κάναμε έπεσαν στο κενό, με λύπη μας αναγκαζόμαστε να κάνουμε δημόσια αναφορά. Που, όπως όλοι γνωρίζουν, με επιμέλεια αποφεύγουμε.

Η τελευταία φορά που καταφύγαμε στο θεσμικό όργανο της διαιτησίας, δίχως κραυγές και τυμπανοκρουσίες εντυπωσιασμού αλλά με υπευθυνότητα και σεβασμό στο ίδιο το ποδόσφαιρο, με εμπιστευτική επιστολή προς την ΚΕΔ, ήταν για το πέναλτι του Σένκεφελντ στον Αριγίμπι (αγώνας με Παναθηναϊκό) και αναφορά σε προηγούμενες περιπτώσεις κατάφωρης αδικίας. Δυστυχώς περιμένουμε ακόμα την απάντηση…

Καλούμε τους αρμόδιους ΑΜΕΣΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές μας και θα δώσουμε τη μάχη να ξεφύγει η ομάδα μας από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ότι κι αν γίνει, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί έως το τέλος!

Διαβάστηκε 1458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.