Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 20:13

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0 (Δηλώσεις προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παπαβασιλείου: «Επιτυχία όλης της ομάδας»

Ο κόουτς του Πανιωνίου είχε καλά λόγια να πει για όλους στη Νέα Σμύρνη
Μόνο καλά λόγια για όλους στην ομάδα είχε να πει ο Νίκι Παπαβασιλείου μετά το αποψινό 3-0 του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού. «Ξέραμε πόσο κομβικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που είχα πει στα παιδιά πως οι ίδιοι με την προσπάθεια τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πως ξεκινήσαμε με το -6 και ήταν ένα ματς που για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Μέσα στην έδρα μας θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα συναισθήματα μας. Έπρεπε να έχουμε και πάθος και συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που θα βγαίναμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Σκοτώσαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι σε σημαντικές στιγμές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για όλο τον σύλλογο, για τον κόσμο, τον πρόεδρο, για όλους. Είναι επιτυχία όλης της ομάδας. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησε κανείς να πιστεύει. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Να είμαστε ταπεινοί για την συνέχεια», είπε αρχικά.

Μετά του μεταφέρθηκε το ευρύ σκορ. «Δεν το περίμενα γιατί ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες κλειδιά του Παναιτωλικού και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά για να μπορέσουμε να είμαστε όπως έπρεπε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα μπήκαν με το μυαλό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο οι αλλαγές, έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα».

Για το γεγονός πως η ομάδα του μπήκε δυνατά στο ματς σχολίασε ότι «πάντα παίζει ρόλο πως μπαίνεις σε ένα παιχνίδι. Έχει σημασία το πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις σε ένα παιχνίδι».

Χάβος: «Αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Ο Παναιτωλικός πέρασε στην τελευταία θέση, όμως ο προπονητής του τόνισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι

Τη δίκαιη νίκη του Πανιωνίου αναγνώρισε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος του αποψινού αγώνα της Νέας Σμύρνης. «Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα θα πήγαινε το παιχνίδι στην δύναμη, αλλά ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη μας. Δεν ήταν καλή η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί με τις αλλαγές, από λάθος όμως δεχτήκαμε άλλα δύο τέρματα. Έχει πολλά παιχνίδια μπροστά, να σκύψουμε το κεφάλι. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την κατάσταση του Κνετ. «Έχει ένα διάστρεμμα, ελπίζουμε να μην είναι πολύ σοβαρό».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού σχολίασε πως «όταν έχεις αυτή την εικόνα με τον Παναθηναϊκό, όπου ήμασταν καλοί, δεν γίνεται σε μία εβδομάδα να έχουμε τέτοια αλλαγή στην απόδοση μας. Προβληματίστηκα και εγώ, αλλά είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Περιμένουμε και την μεταγραφική περίοδο να ενισχυθούμε περισσότερο».

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.