Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:18 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 00:44

Ασημενιος πρωταθλητής Ευρώπης ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελης Νίκος.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Masters συμμετείχε ο προπονητής του συλλόγου ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελης Νίκος στην ολυμπιακή κατηγορία των-68 κιλών . Ο προπονητής του συλλόγου μετά το χάλκινο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που κατέκτησε το 2017 στα +80 έβαλε  στην συλλογή του άλλη μια μεγάλη διάκριση, το ασημένιο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα,κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων.  Ο προπονητής Κακαρελης Νίκος ήταν ο μοναδικός προπονητής από την Ελλάδα που συμμετείχε σε άλλο ένα πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.  Ο προπονητής μετά την μεγάλη επιτυχία του δήλωσε:

European championship taekwondo!!! Silver medal!!! 

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση έφτασε στο τέλος της για εμένα. Μια προσπάθεια δύσκολη αφού αναγκάστηκα να χάσω αρκετά κιλά το τελευταίο διάστημα. Μετά από μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους κατάφερα να φτάσω στην δεύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.  Σε έναν ημιτελικό και τελικό με αθλητές ενεργούς απέναντι μου.  Το αποτέλεσμα ήταν να παλέψω όσο μπορώ και να χάσω στο τέλος από δυνάμεις ενώ  ήμουν μπροστά Στο σκορ.  Ο λόγος που παίζω ακόμη δεν είναι για να αποδείξω κάτι παρά να δείξω τον δρόμο στους μαθητές μου να μην τα παρατάνε ποτέ. Στα δύσκολα θα με έχουν εκεί και θα τους δείχνω ότι με την υπομονή και την επιμονή όλα γίνονται όταν δουλεύεις σαν οικογένεια. Και μόνο που έβλεπα την ώρα του αγώνα όλο αυτόν τον κόσμο να με κοιτάζει έπαιρνα κι άλλο κουράγιο για να προσπαθήσω.  

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που ήταν κοντά μού εδώ και με τις συμβουλές της πήραμε μαζί αυτό το μετάλλιο, την αδελφή μου Zoi Kakareli . Από μικρό παιδί πάντα είναι κοντά μου !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου(  μπαμπάς-μαμα- γυναίκα-παιδιά) που με ανέχτηκε τον τελευταίο καιρό  με τις ιδιοτροπίες μου από την δίαιτα και την κούραση και πάντα μου έδινε κουράγιο να προσπαθήσω. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν και να σε στηρίζουν. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου που με βοηθούσαν στην προπόνηση και με ενθάρρυναν  να συνεχίσω. Ειδικά αυτούς που περάσαμε τις τελευταίες μέρες στους αγώνες μαζί!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλιας Σεβεν και την sports mass Nikos Panos και Miltos Panos για τις χορηγίες με τον καλύτερο εξοπλισμό και συμπληρώματα !!! 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και υπόσχομαι του χρόνου να τα πάω ακόμα καλύτερα!!!

Το μετάλλιο θα το αφιερώσω στις κορουλες μου , την γυναίκα μου,τους γονείς μου και την αδερφή μου που το περίμεναν πολύ!!!

Διαβάστηκε 3037 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 14:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.