Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 00:17

ΑΕΜ: Για το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στη Λευκάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μίνι προετοιμασία λόγω και του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εκτός έδρας παιχνίδι για την 11ης αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Προβλήματα απουσιών υπάρχουν, με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Μεσολογγίου να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιάννη Κοντογιάννη ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό και δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Χρήστος Ζαπάντης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής στο τοπικό ντέρμπι με τον Νατπακτιακό όπου ήρθε και η ήττα με σκορ 2-1, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι στη Λευκάδα που απαρτίζεται από τους:

Γεωργούση, Γράβαλο, Δούρο, Κολοβάκη, Κοντομήτσο, Λίτσο, Λούζι, Μανιάτη, Μάντη, Ντζιμάνη, Παλιάτσα, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Πασπαλιάρης, Πιστιόλης, Σωτηρόπουλος, Φονταλής, Χάρπερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Λευκάδας με ώρα έναρξης στις 15:00 οριστήκαν οι κ.κ Νικόπουλος , Μιχαλας και Σερίφης του συνδέσμου Κέρκυρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

4ο όμιλος 11η Αγωνιστική 01/12/2019

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΕ Μεσολογγίου

Μακεδονικός Φούφα – Ναυπακτιακός Αστέρας

ΑΕ Λεκίμμης – Σούλι Παραμυθιάς

ΑΟ Ανατολή – Αστέρας Ιτέας

Θιναλιακός – Αναγέννηση Άρτας

Απόλλων Ευπαλίου – ΠΑΣ Πρέβεζα

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

aitosports.gr

Διαβάστηκε 1401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.