Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 00:05

Χαρίλαος Τρικούπης: Με στόχο το 9/9 κόντρα στην ανεβασμένη Δάφνη Δαφνίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το αυριανό Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου.

Ο κόουτς της ομάδας Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν όλους του παίκτες στην διάθεση τους πλην του τραυματία Γκάτζιου, του οποίου η αποθεραπεία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και ενδεχομένως η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να γίνει γρηγορότερα απ ότι είχε προβλεφθεί αρχικά.

Επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα του Μεσολογγίου, κόντρα σε μια ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές έχει μεταμορφωθεί θεαματικά με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί να ισοβαθμεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 12 βαθμούς μαζί με τον ΑΟ Αγρινίου, το Ψυχικό και τον Φίλιππο Βεροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

ΑΣ Καρδίτσας – Απόλλων Πάτρας

ΑΟ Αγρινίου – ΓΣ Ελευθερούπολης

Διαγόρας Δρυοπιδέων – Ολυμπιακός

Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΟ Τρίτων

Οίαξ Ναυπλίου – Παγκράτι

Ψυχικό – Φίλιππος Βέροιας

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΑΟ Αμύντας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1311 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.