Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:22 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 19:30

Παναιτωλικός: Ενδιαφέρον για τον 30χρονο Κασάδο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ξάνθη έχει κάνει κρούση στον Ισπανό πρώην αμυντικό της, Χόρχε Κασάδο, για να επιστρέψει στην ομάδα της Θράκης. Ενδιαφέρον για τον 30χρονο κι από τον Παναιτωλικό.

Χόρχε Κασάδο δεν τα βρήκε με την Ξάνθη για την επέκταση της συνεργασίας τους το καλοκαίρι, αλλά ούτε και με τη Λαμία η οποία επίσης ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο 30χρονος Ισπανός έχει μείνει χωρίς ομάδες τους τελευταίους μήνες, αλλά ήδη στ’ αυτιά του ηχούν σειρήνες. Η ομάδα της Θράκης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δυο χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες του έχει κάνει κρούση.

Ο Κασάδο αγωνίστηκε στους ακρίτες τόσο ως αριστερός μπακ, όσο κι ως κεντρικός αμυντικός. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται σε pole position τόσο λόγω της πρότασης προς τον παίκτη, όσο και λόγω της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται.

Τον Ίβηρα θέλει κι ο Παναιτωλικός. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, τον είχε βάλει στο μάτι από τότε που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας.

sport24.gr
Διαβάστηκε 1426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.