Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:41 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 17:30

Μητσοτάκης σε υπουργούς: Έρχονται και άλλα καλά νέα για την οικονομία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «δείξαμε πως ήμασταν διατεθειμένοι να σπάσουμε αυγά και ευτυχώς η κοινωνία είναι ώριμη γι’ αυτές τις αλλαγές». Για τη διαχείριση των, καλύτερων από τους στόχους, αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα όταν κερδίζεται δημοσιονομικός χώρος. Μάλιστα κάλεσε τους υπουργούς να υπενθυμίζουν τη δέσμευση της κυβέρνησης πως μέσα στην τετραετία θα καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος.

Τέλος, καθώς στο υπουργικό συζητήθηκε και το θέμα της αναβάθμισης και των F-16 και των Μιράζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ο πρωταρχικός στόχος είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου υλικού και μετά η προμήθεια νέου. Επισήμανε μάλιστα πως η αναβάθμιση αυτή θα συμβάλει στο να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.

Οι τελικές ανακοινώσεις για το κοινωνικό μέρισμα θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Για το θέμα αυτό είχε κάνει δηλώσεις και το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1895 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/