Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:07 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 17:25

Παναιτωλικός: Η μεγάλη ευκαιρία του Μοράρ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ανρί Καμαρά έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Παναιτωλικού και εκτός των άλλων είναι ο πρώτος σκόρερ στη δεκάχρονη πορεία της ομάδας του Αγρινίου στη μεγάλη κατηγορία με 16 γκολ. Ο Σενεγαλέζος απειλήθηκε από τον Βλαντ Μοράρ, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε τον Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, έφτασε επίσης τα 16. Έμοιαζε θέμα χρόνου να περάσει πρώτος, έχοντας μπροστά του όλο το φετινό πρωτάθλημα για να πετύχει άλλο ένα και να αφήσει δεύτερο τον Ανρί.

Ο Ρουμάνος δεν σκόραρε στα επόμενα ματς και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρά του να πάρει το ρεκόρ με την ανόητη αποβολή του στον αγώνα με τον Άρη. Έκτοτε δεν μπήκε ούτε καν στην αποστολή. Απ’ ότι φαίνεται δεν θα ξαναμπεί ούτε στα επόμενα παιχνίδια και προετοιμάζεται το έδαφος για το διαζύγιο ενόψει Ιανουαρίου, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει ο Νο1.

Τα 16 γκολ του Ανρί Καμαρά θα τον κρατήσουν στην κορυφή τα επόμενα χρόνια. Από τους εν ενεργεία παίκτες ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς έχει 7 γκολ. Ακολουθεί ο Χόρχε Ντίας με 5 και ο Αλχασάν Καμαρά με 4. Πολύ μακριά από το ρεκόρ.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1178 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.