Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:49 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 09:54

Ώρα ΚΕΔΕ για Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, προκειμένου να εκλέξει τα νέα συλλογικά της όργανα για τη δημοτική περίοδο 2019-2023.

Υποψήφιος για μία από τις 30 θέσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ θα είναι και ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Η εκλογή του ως πρώην πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας και με δεδομένο πως η «γαλάζια» παράταξη των αυτοδιοικητικών διαθέτει στις τάξεις της περισσότερα από 300 μέλη από τα 528 της Γενικής Συνέλευσης, θεωρείται σχεδόν βέβαιη, καθώς ο συνδυασμός «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» αναμένεται να εκλέξει 18 ίσως και περισσότερα μέλη στο νέο Δ.Σ.

Στο εσωκομματικό πεδίο των «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών η «μάχη» θα επικεντρωθεί μεταξύ του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, που διεκδικούν την προεδρία της ΚΕΔΕ. Στη ΝΔ έχουν συμφωνήσει, νέος πρόεδρος να αναδειχθεί εκείνος που θα λάβει περισσότερες ψήφους.

Οι βασικοί διεκδικητές ζητούν από τους συναδέλφους τους το αποτέλεσμα να είναι «καθαρό», δηλαδή εφόσον βάζουν σταυρό στον έναν να μην «σταυρώνουν» και τον άλλον… Έχουν μπει μάλιστα στη διαδικασία να επιχειρήσουν να «τσεκάρουν» την ψήφο των συναδέλφων τους. Θύμα… «τσεκαρίσματος» έπεσε και ο Γ. Παπαναστασίου.

Αν «προδόθηκε» η ψήφος του δεν το μάθαμε, όμως ο δήμαρχος Αγρινίου σε κάτι τέτοια είναι παλιά καραβάνα για να πέσει εύκολα θύμα…

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 785 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.