Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:21 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 21:15

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα πρότυπα «AGRO 2»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη σχεδίαση μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, που αφορά τα πρότυπα της σειράς «AGRO 2» ολοκληρώνει ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η ηλεκτρονική αυτή βάση αναμένεται να φιλοξενήσει όλες τις πιστοποιημένες κατά «AGRO 2» γεωργικές εκμεταλλεύσεις, επιχειρήσεις μεταποίησης, τυποποίησης - συσκευασίας, εκκοκκιστήρια βάμβακος, καθώς και τους Φορείς Πιστοποίησης αυτών.

Στόχος της δημιουργίας της είναι να αποτελέσει ένα εργαλείο τεχνολογικής ανάπτυξης, αξιοπιστίας και διαφάνειας της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης ως εθνικό σχήμα ποιότητας των ελληνικών γεωργικών προϊόντων και τροφίμων.

Στο πλαίσιο της αναθεώρησης και νέας έκδοσης των προτύπων «AGRO 2» και γενικότερα των ενεργειών ανάπτυξης και προώθησης της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης που υλοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα διοργανώθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στα γραφεία του Οργανισμού ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των αναγνωρισμένων ιδιωτικών Φορέων Πιστοποίησης, που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης.

  • Ανάλογες συναντήσεις προγραμματίζονται με εκπροσώπους παραγωγικών και άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση για τη δημιουργία της εν λόγω πλατφόρμας αποτελεί χορηγία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ).

Διαβάστηκε 1005 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία