Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:09 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 18:30

Υπέγραψε ο Παπαναστασίου για τις υπερωρίες – Τον Δεκέμβριο τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λύση έδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στο θέμα των υπερωριών των εργαζομένων στο δήμο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Σ» και του sinidisi.gr, ο δήμαρχος Αγρινίου υπέγραψε  και μέσα στο Δεκέμβριο οι εργαζόμενοι θα δουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα.

Να θυμίσουμε ότι την αρμοδιότητα για την υπογραφή είχε μέχρι πρότινος ο Επίτροπος. Στη συνέχεια η αρμοδιότητα πέρασε στα χέρια του Προϊστάμενου Οικονομικών Υπηρεσιών. Τελικά ανέλαβε να δώσει λύση στο πρόβλημα ο δήμαρχος Αγρινίου, ο οποίος χθες, υπέγραψε και πλέον είναι θέμα χρόνου να πιστωθούν τα χρήματα.

Στην τελευταία γενική συνέλευση των εργαζομένων, κάποιοι έθεσαν επιτακτικά το θέμα και ζητούσαν την προσφυγή στην δικαιοσύνη ή την αποχή από τα υπερωριακά καθήκοντά τους.

Τελικά δόθηκε λύση σε πείσμα όσων περίμεναν αρνητική εξέλιξη για να μπορούν να χύσουν πολύ μελάνι…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 829 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.