Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 17:34

Εξισωτική, αλγόριθμοι και …απλά μαθηματικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατάφεραν να τα κάνουν μαντάρα οι ακριβοπληρωμένοι μηχανογράφοι του ΟΠΕΚΕΠΕ και με την Εξισωτική Αποζημίωση.

Ε, ρε γλέντια. ! Πάρτυ κάνουν οι συνταξιούχοι (πλην ΟΓΑ), που, εντελώς αναπάντεχα, λαμβάνουν πρόωρα χριστουγεννιάτικο μποναμά απ΄ τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Εξισωτική δεν δικαιούνται και δεν περίμεναν βεβαίως-βεβαίως, εξισωτική τους δίνουν! Αυτά είναι!! Μεγαλεία!!!

«Δώσε κι εμένα, μπάρμπα», δηλαδή. Πολλές εκατοντάδες ή και χιλιάδες συνταξιούχοι, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έχουν λαμβάνειν παρά του μη έχοντος, για άλλες περιπτώσεις, ΟΠΕΚΕΠΕ.

  • To ερώτημα είναι αν ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα έχει να δώσει σε εκείνους απ’ τους οποίους έκοψε…για να μοιράσει στους μη δικαιούχους συνταξιούχους…

Ο οποίος ΟΠΕΚΕΠΕ ανήρτησε τις καταστάσεις και…άντε τώρα να δούμε πως θα τις μαζέψει πίσω για να αναρτήσει καινούριες.

Το ωραίο είναι ότι έδωσε και προθεσμία μέχρι 3 Δεκεμβρίου για τις ενστάσεις! Και το ακόμη καλύτερο, ότι ενώ η νέα γκάφα του χρυσοπληρωμένου συστήματος ήταν ήδη γνωστή, η απελθούσα διοίκηση κατά τη χθεσινή παράδοση-παραλαβή, παρουσία του υπουργού, υπερηφανευόταν για το πόσο επαγγελματικά εργάστηκε!!!

Φανταστείτε, δηλαδή, να μην το έκανε κι όλας… Δυο γαϊδάρων άχυρα να χωρίσει δεν μπόρεσε, μια απλή διασταύρωση με τα μητρώα των συνταξιούχων να κάνει… Έστω και κατά προσέγγιση, αφού, λίγο πολύ, δεν υπάρχουν σοβαρές μεταβολές στον αριθμό των αγροτών που κάθε χρόνο βγαίνουν στη σύνταξη.

Άντε να τους βάλεις τώρα αυτούς, που θέλουν να σταθούν στο πλευρό της νέας διοίκησης και να τη συνδράμουν στο έργο της, να ασχοληθούν με διαφορικές εξισώσεις, δυναμικά συστήματα, απειροστικούς λογισμούς και μιγαδικές αναλύσεις.

Χριστός κι Απόστολος!

Ε, για τη θεωρία του χάους και τη θεωρία των παιγνίων, καλοί είναι! Και το έχουν αποδείξει περίτρανα!

Διαβάστηκε 1050 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία