Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 12:15

150.000 € χρηματοδότηση του Δήμου Ξηρομέρου από το Φιλόδημος ΙΙ, για προμήθεια οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, με ημερομηνία 22 Νοεμβρίου, κατανέμεται ποσό ύψους 40.000.000 € από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στους Δήμους με αριθμό κατοίκων κάτω από 50.000, για την προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμος Ξηρομέρου λαμβάνει 150.000 € και θα έρθει σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η αποδοχή του ποσού και η εγγραφή του στον προϋπολογισμό του Δήμου Ξηρομέρου.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο

mytikaspress.gr

Διαβάστηκε 770 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.