Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  5:12 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 12:35

Ιδρύεται Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με σκοπό την ίδρυση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρέστησαν οι γονείς όλων των μαθητών, ανταποκρινόμενοι έτσι στο κάλεσμα του Συλλόγου Διδασκόντων και του Διευθυντή του σχολείου. Το γεγονός αυτό δίνει την απαραίτητη δυναμική στο εγχείρημα αυτό, ήδη από το ξεκίνημα του. Η συνάντηση διήρκεσε αρκετή ώρα, προσήλθαν γονείς εκτός από το Μεσολόγγι και από Αγρίνιο -Ναύπακτο εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο το ενεργό ενδιαφέρον τους. Η συνέλευση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα του σχολείου.

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο συγχαίρει τους γονείς που αγκάλιασαν τόσο ζεστά αυτή την πρωτοβουλία και δεσμεύεται να σταθεί αρωγός, όπου ζητηθεί.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 699 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.