Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:06 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 22:48

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μ. Χάβος: Ικανοποίηση για την εμφάνιση όχι για το αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού :

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Δεν είμασταν απειλητικοί. Εξαιρετική τακτική στο αμυντικό κομμάτι αλλά δε φτάνει…

Στο δεύτερο μέρος η αντίπαλη ομάδα μπήκε καλύτερα αλλά μετά τις αλλαγές φαινόταν ότι είμασταν πιο κοντά στη νίκη και κάναμε φάσεις. Μας αφήνει ικανοποιημένους η εμφάνιση αλλά όχι το αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να μπορείς να μη χάνεις ένα παιχνίδι από μια μεγάλη ομάδα αν δε μπορείς να το κερδίσεις. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια.

Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη και η αποτελεσματικότητα. Όλοι οι αντίπαλοι προπονητές λένε ότι αδικούμαστε από τη θέση μας. Σίγουρα θα ενισχυθούμε τον Γενάρη και το έχουμε συζητήσει αυτό με τη διοίκηση αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας .

Ο Λιάβας και ο Τσιγγάρας είναι παιδιά που πρέπει να δώσουμε βαρύτητα. Είναι παιδιά που το μέλλον τους ανήκει και πρέπει να πάνε στην Εθνική ομάδα. Θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Ο Παναθηναϊκός ίσως έχει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο και βάζει προβληματισμούς στον αντίπαλο».

Δώνης: Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις φάσεις που είχαμε

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (ο-0)

Τόνισε εξάλλου ότι η ομάδα του είχε σε γενικές γραμμές μια μέτρια απόδοση. Αναλυτικά ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού :

« Είχαμε μία μέτρια εικόνα. Στο πρώτο μέρος είχαμε μεν τον έλεγχο αλλά σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια όταν προσπαθούσαμε να περάσουμε τη μπάλα ανάμεσα σε ζώνες άμυνας του αντιπάλου δεν είχαμε καλές συνεργασίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Μπορεί η εικόνα μας να μην ήταν η καλύτερη αλλά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις μεγάλες φάσεις που είχαμε. Υπήρχαν οι φάσεις του Μακέντα, του Γιόχανσον, του Σένκεφελντ, γενικά είχαμε πέντε μεγάλες φάσεις για να σκοράρουμε. Στο τελευταίο τέταρτο δεν είχαμε την ίδια ένταση και ο Παναιτωλικός με τα καλά στημένα που έχει δημιούργησε προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή μας.

Τυχαίνει στα μεγάλα ματς (στα ντέρμπι) με λιγότερες φάσεις να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί απ΄ ότι σε παιχνίδια σαν το σημερινό.

Εγώ μπαίνω στη λογική να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν να είμαστε και στις δύο διοργανώσεις εκεί που πρέπει. Δεν μπορείς και δεν πρέπει να υποτιμάς ποτέ κανέναν αντίπαλο. Είδαμε χθες ότι ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Είναι σημαντικό για εμάς ακόμη και σε μια μέτρια μέρα όπως σήμερα, να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες και να τα κερδίζεις».

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1392 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.