Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:51 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 10:40

Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Ζώη Μπενάρδου – Συμμετείχαν οι Αιτωλοακαρνάνες Κώστας Καρούσος, Νίκος Μακρής και ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
 Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ  στην Αίθουσα Τελετών της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Ζώη Μπενάρδου ΝΕΚΥΙΑ.
Ο Ζώης Μπενάρδος γεννήθηκε στην Ολυμπία και το 1990 αποφοίτησε από την σχολή Δημοσιογραφίας και ασχολήθηκε με δικές του εκπομπές στο ραδιόφωνο και από το 1992 στην τηλεόραση. Από το 1989 δημοσιεύει κείμενα του σε εφημερίδες περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα. Το 2001 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο ΔΡΟΜΩΝ τον οποίον και διευθύνει. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη  της Ένωσης Πολιτιστικών Συντακτών. Έχει εκδώσει βιβλία με Ποίηση και παιδικά βιβλία.
Το Αξιοσημείωτο είναι (και το οποίο έχει άμεση σχέση με την παρουσίαση της είδησης) ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν και 3 Αιτωλοακαρνάνες. Οι δυο ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ. Ο ένας ο Κώστας Καρούσος ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και ο έτερος ο Νίκος Μακρής Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Συγγραφέας. Επίσης συμμετείχε και ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος απο την Πλαγιά Ακτίου-Βόνιτσας. 
 
xiromeronews.gr – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης  
Διαβάστηκε 1182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.