Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:59

Την ερχόμενη Παρασκευή θα ανάψουν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, θα φωταγωγηθεί το Αγρίνιο από τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που φέτος μετρούν καμιά 15αρια χιλιόμετρα!

Μπορεί τη συγκεκριμένη μέρα να είναι Black Friday το Αγρίνιο όμως όπως φαίνεται δεν θα είναι «μαύρο» αλλά φωτεινό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι -και- φέτος ο δήμος Αγρινίου θα κλέψει την παράσταση, ενώ στόχος λένε κάποιοι είναι να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια για να ενισχυθεί και η τοπική αγορά.

Οι εργασίες για το φαντασμαγορικό σκηνικό δεν τελειώνουν με τον Χριστουγεννιάτικο φωτισμό, αλλά και με την «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» που θα στηθεί στον χώρο των παλαιών σφαγείων. Εκεί οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ακούγεται ότι οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Στο μεταξύ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμος έχει ήδη προχωρήσει στην προμήθεια 90 περίπου Χριστουγεννιάτικων δέντρων τα οποία εκτός του Αγρινίου θα τοποθετηθούν και στις Δημοτικές Ενότητες.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 810 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.