Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:06

Από την παράταξη Παπαδόπουλου το προεδρείο της ΠΕΔ – Αιχμές από Κωνσταντάρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θανάσης Παπαδόπουλος, δήμαρχος Καλαβρύτων, είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης του νέου προεδρείου πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ένωσης στην Πάτρα.

Ο κ.Παπαδόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», εξελέγη κατά πλειοψηφία ενώ στις λοιπές θέσεις του προεδρείου αλλά και στην πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ, εξελέγησαν άλλα μέλη του συνδυασμού του χωρίς εκπροσώπηση των άλλων παρατάξεων. Κάτι που στηλιτεύεται από το δήμαρχο Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρα, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει πως “χάθηκε η ευκαιρία για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής από τους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας για τα ανοιχτά μέτωπα της Αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς το «πολιτικό χθες» δεν μπορεί να αντιληφθεί, ότι τα προβλήματα των δήμων απαιτούν ενιαία αντιμετώπιση, σύνθεση απόψεων και συλλογική δουλειά”.

Αναλυτικά η δήλωση Κωνσταντάρα:
Ο στόχος της εκλογής αναλογικού προεδρείου κατά την σημερινή συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας δεν επιτεύχθηκε λόγω της απόλυτης άρνησης της πλειοψηφούσης παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» που απέρριψε τις προτάσεις της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευση.
Χάθηκε η ευκαιρία για την χάραξη μιας ενιαίας γραμμής από τους Δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας για τα ανοιχτά μέτωπα της Αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο Περιφέρειας. Δυστυχώςτο «πολιτικό χθες» δεν μπορεί να αντιληφθεί, ότι τα προβλήματα των δήμων απαιτούν ενιαία αντιμετώπιση, σύνθεση απόψεων και συλλογική δουλειά.
Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή» μαζί με τους συνεργάτες μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΟΤΑ σε όλα τα επίπεδα για μια Αυτοδιοίκηση θέσεων και όχι νομής και διανομής αξιωμάτων.

Σπυρίδων Κωνσταντάρας
Δήμαρχος Θέρμου Αιτωλ/νιας

Διαβάστηκε 838 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.