Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:03

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο – Τι άτομα ζητούνται (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Που θα επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι

Νέες ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο.

Ενδεικτικές θέσεις:

-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ μονάδα του Αγρινίου αναζητά έμπειρους συνεργάτες για την ειδικότητα του receptionist για πλήρη απασχόληση. Παρακαλώ στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-Chat Operator – Εργασία από το σπίτι

ΕΤΑΙΡΕΙΑ προσλαμβάνει άμεσα operators για εργασία από το σπίτι, full time, για διαχείριση γυναικείων profiles σε online chat. Απαραίτητη προϋπόθεση:
-Άπταιστα Αγγλικά γραπτού λόγου (απαραίτητο πτυχίο Proficiency)
-Ταχεία πληκτρολόγηση (κατά προτίμηση τυφλό σύστημα)
-Ετυμολογία και ευφράδεια λόγου (να έχεις κοινωνικό χαρακτήρα)
-Σύγχρονο Η/Υ και ADSL (όχι 3G ή ταμπλέτα)
-Όρεξη για δουλειά

Παρέχεται:
1. 800$/κάθε πρώτη του μήνα
2. Bonus
3. Υπερωρίες 5$/ώρα
4. Δουλειά από το σπίτι 100%
5. Μετά τον πρώτο χρόνο αύξηση μισθού, συν άδεια επί πληρωμή (2 μέρες/μήνα), συν δώρα εορτών
6. Δυνατότητα εξέλιξης σε Chief Team
7. Δυνατότητα ωρών μέχρι 250 ώρες/μήνα (1250$ + bonus)
8. Εργασία σε Πολυεθνική εταιρία (σταθερότητα-ανεξάρτητη από την Ελληνική οικονομία)

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ προωθητές και προωθήτριες για προώθηση φοιτητικών πακέτων και άλλων προϊόντων τηλεπικοινωνίας στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι για μερική απασχόληση. Προσφέρουμε: Σταθερό μισθό – Ασφάλιση – Ευέλικτο ωράριο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6438192, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην ΚΑΒΑ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός – διανομέας με δίπλωμα Β΄ ή Γ΄ Κατηγορίας.
2. ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για μόνιμη θέση εργασίας στο λογιστήριο της επιχείρησης με ειδικότητα και άδεια λογιστή.
3. ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλήτρια – πωλητής για κάβα ποτών λιανικής με εμπειρία στη συσκευασία δώρων (αμπαλάζ).
ΚΑΒΑ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
Τηλ. 6983 505252
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ – Η εταιρεία “ΔΥΝΑΜΗ” ζητεί έμπειρο πωλητή και πωλητή για πωλήσεις X-VAN, για την προώθηση επώνυμων προϊόντων. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις έως 40 ετών, γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, ευχάριστη εμφάνιση, δυνατότητα επικοινωνίας και δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 26410 48900.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ενδυμάτων και υποδημάτων στο κέντρο του Αγρινίου ζητά πωλήτρια. Επιθυμητή η κάρτα ανεργίας. Προσόντα: Γνώση Αγγλικών και εμπειρία. Αποστείλετε βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μπορείτε να τις βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (22/11) σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

https://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/11/826.jpg

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3198 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.