Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 11:35

Επιστημονική εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Μαθαίνοντας για την καρδιά σου, σώζεις τη ζωή σου» (Σάβ 23/11/2019 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη σημασία της πρόληψης και την αξία της ευαισθητοποίησης  εστιάζει η επιστημονική εκδήλωση  με θέμα: «Μαθαίνοντας για την καρδιά σου, σώζεις τη ζωή σου».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο  23 Νοεμβρίου  στις  6:00 μ. μ στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (κτίριο πρώην Τράπεζας της Ελλάδας)  με την παρουσία σπουδαίων επιστημόνων όπως τόνισε ο  Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής : «Αποτελεί χαρά και τιμή για τον Δήμο Αγρινίου το γεγονός ότι φιλοξενούμε μια εκδήλωση με εξαιρετικά υψηλό επιστημονικό επίπεδο  συμμετεχόντων. Η εκδήλωση δεν χαρακτηρίζεται μόνον από την άκρως ενδιαφέρουσα   θεματολογία αλλά και  από το γεγονός ότι συνδέεται ευθέως με την κοινωνία. Οι πολίτες έχουν ανάγκη την ενημέρωση ώστε  συντονισμένα να αντιλαμβάνονται τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης :

  • Κωνσταντίνος Τσιούφης, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος ΕΚΕ (2017-18), Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρίας Υπέρτασης (2018-19), με θέμα: ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ  ΑΓΓΕΙΑΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ   
  • Δημήτριος Τσιαχρής, Διευθυντής Ηλεκτροφυσιολογίας Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με θέμα: ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ   
  • Περικλής Νταλαβούρος, Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα: ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
  • Ελευθέριος Τσιάμης, Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΕΝΤ ΣΤΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ
  • Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, Εκπρόσωπος Ειδικευομένων ΕΚΕ, με θέμα: ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Η διοργάνωση ανήκει στην Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας  & Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αγρινίου,  την  Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία και τον  Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1307 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.