Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:42 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 10:16

Με την Ντόρτμουντ απόψε, σε αποσύνθεση η Φενέρ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η Ευρωλίγκα και σήμερα, με την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής μέσα στην ίδια εβδομάδα. Παράλληλα, η... νηστεία στην μπάλα έχει ολοκληρωθεί και έτσι τα ευρωπαϊκά (και όχι μόνο πρωταθλήματα) επαναρχίζουν. Τι κρατάμε από σήμερα επομένως;

Ντόρτμουντ – Πάντερμπορν

Πολύ κακό στο klassiker με την Μπάγερν, το βαρύ 4-0 τα λέει όλα από μόνο του. Βασικά η ίδια δεν... ακούμπησε καν στο ματς και «μηδέν ψυχολογία πήγε στην διακοπή. Δεν υπάρχει (ακόμη) θέμα προπονητή και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προκύψει κάτι στην συνέχεια. Την προσεχή Τρίτη αγωνίζεται στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντι της απόψε θα βρίσκεται μια εξίσου κακή Πάντερμπον. Με εννέα ήττες σε σύνολο 11 αναμετρήσεων φέτος, έχοτνας τρομερό πρόβλημα στο γκολ. Η διακοπή της έκανε καλό, όμως το πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν αναμένεται να έχει... λυθεί. Κερδίζουν οι γηπεδούχοι (γιατί πρέπει!), διατηρώντας το «μηδέν πίσω. 

Βιλερμπάν – Φενερμπαχτσέ

Είχε πάρει τέσσερις σερί νίκες, αλλά ηττήθηκε πρόσφατα από την περσινή φιναλίστ Εφές (84-90). Το πάλεψε για πάνω από τρία δεκάλεπτα, δεν είχε όμως καθαρό μυαλό στην επίθεση. Η Φενέρ δείχνει πως έχει σοβαρό πρόβλημα. Ηττήθηκε με 89-63 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, με τον Ζοτς να ηττάται για τρίτη φορά στην καριέρα του με τόσο μεγάλη διαφορά. Συνεχίζει να είναι εκτός ο Ντε Κολό, με την γαλλική ομάδα να έχει μεγάλη ευκαιρία απόψε για να πετύχει κάτι. Ο άσσος με το χάντικαπ των 4,5 πόντων υπέρ της στις επιλογές μας.

Βρες περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.gr

 

Διαβάστηκε 1376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.