Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 17:04

Προγραμματική σύμβαση για την βελτίωση των οδών πρόσβασης προς δύο Ιερές Μονές της Αιγιάλειας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για τη βελτίωση των οδών πρόσβασης προς την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βερίνου Αιγίου και προς την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Ακράτας προχώρησαν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Σύμφωνα με την Προγραμματική Σύμβαση, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε Αχαΐας αναλαμβάνει να εκτελέσει εργασίες αποκατάστασης, εξυγίανσης του οδοστρώματος, ανακατασκευής ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας κ.ά.

Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ανέρχεται σε 600.000 ευρώ για παρεμβάσεις σε μήκος 1.700 μέτρων της οδού και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ενώ 130.000 ευρώ θα διατεθούν για εργασίες σε μήκος 400 μέτρων του δρόμου που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Ακράτας.

Διαβάστηκε 836 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.