Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:08 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 16:55

Παναιτωλικός: Λιγοστεύουν οι επιλογές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τραυματισμός του Μιμίτο δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο στον Μάκη Χάβο, που έτσι κι αλλιώς μετρούσε απώλειες ενόψει Παναθηναϊκού. Πλέον σε κάθε γραμμή καταγράφεται μια απουσία. Αμυντικά, θα λείψει (και πάλι) ο Μαλής, που κάνει ατομικό και θα μπει στο πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα. Μεσοαμυντικά, ο Σιέστεντ που ήταν βασικός στα προηγούμενα ματς, αλλά μένει εκτός λόγω της αποβολής του στο Βόλο. Μεσοεπιθετικά, απουσιάζει ο Μιμίτο, που ήταν η πρώτη επιλογή του Χάβου στο «10». Επιθετικά, αποκλείστηκε στα τελευταία παιχνίδια ο Μοράρ και δεν υπάρχουν δείγματα πρόθεσης επιστροφής του.

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν. Στην άμυνα για παράδειγμα επί Χάβου το ακλόνητο δίδυμο είναι Γιοβάνοβιτς – Μαρσιάλ, οπότε και ο Μαλής να ήταν έτοιμος δύσκολα θα τον βλέπαμε στην 11αδα. Το ίδιο ισχύει και με τον Μοράρ. Στον άξονα δίπλα στον Ταχάρ μπορεί να βρεθεί ο Τσιγγάρας (ή να μετακινηθεί ο Λουσέρο) και 10αρι έχει παίξει αρκετές φορές ο Ντάλσιο. Παρόλα αυτά λιγοστεύουν οι επιλογές που μπορεί να δώσει ο πάγκος. Και εκεί εστιάζεται το πρόβλημα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.