Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:47 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 11:24

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία  από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος  Ε.Α.Α.Σ. Ν. Αιτ/νίας Ανχη (ΠΒ) ε. α  Περικλή Τσάντζαλο.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον εκπρόσωπο του  Αστ. Διευθυντή Ακαρνανίας Σαράτση Βασίλειο, τον Εκπρόσωπο του Ανώτερου Δ/τη Φρουράς Μεσολογγίου Β. Βλάχου, εκπρ. της 116 ΠΜ  Αράξου Υπ. Ν. Γραβάνη, τον Υ/τη  Π.Υ. Αγρινίου  Π. Στούμπο, τον Πρόεδρο του Παραρτήματος  Ε.Α.Α.Σ. Ν. Αιτ/νίας Ανχη (ΠΒ) ε. α  Περικλή Τσάντζαλο, τον εκπρ. Του Συνδέσμου αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  ΑΝΘ.εα Β.Ξανθόπουλο, την Αντ. του Περ.Τμηματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δ.Τσιρώνη και τον εκπρόσωπο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ  ΑΘ.Σαλαγιάννη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου  Παναγόπουλου.

Τιμές απέδωσε  η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου.

Διαβάστηκε 733 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.