Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:11 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 10:03

Μπασκετική (και δη «Ευρωλιγκάτη») η αποψινή βραδιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η Ευρωλίγκα με απόψε με δεύτερη αγωνιστική μέσα στην ίδια εβδομάδα (η λεγόμενη διαβολοβδομάδα). Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα, όμως εμείς θα σταθούμε αυτή την φορά σε δυο άλλα παιχνίδια.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας

Με 4/6 ήττες στο γήπεδο της έχει ξεκινήσει η Ζαλγκρίρις, αν και οι φίλοι της γεμίζουν ασφυκτικά το γήπεδο, με την ατμόσφαιρα να είναι μοναδική. Επιτακτική η νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα γιατί διαφορετικά το τρένο της 8άδας θα χαθεί. Από την άλλη, οι Σέρβοι δεν έχουν κερδίσει ακόμη εκτός έδρας, μετρώντας 0/4. Παρά τις σπουδαίες μεταγγραφές δεν παρουσιάζει καμία συνοχή, ενώ πέντε φορές έχει ηττηθεί σε διπλή αγωνιστική (θυμίζουμε πως έχασε στο Βερολίνο πριν από δυο ημέρες). Ψήφος στο under 154 μετά νίκης της Ζαλγκίρις φυσικά, που είναι το απόλυτο φαβορί.

Ολίμπια Μιλάνο – Αναντολού Εφές

Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής. Η Αρμάνι παρά τις απουσίες άντεξε στην πίεση και επιβλήθηκε της Μακάμπι με 82-88, με τον Σκόλα να γίνεται ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σημείωσε 20 πόντους σε ένα ματς! Η Εφές αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για την Βιλερμπάν, πηγαίνοντας στην Γαλλία και κερδίζοντας χωρίς να απειληθεί στο φινάλε. Εξακολουθεί όμως να είναι μοναδικός εχθρός της ο κακός της εαυτός, όμως στο Μιλάνο είχε ζήσει όμορφες στιγμές προ 20ετίας κατακτώντας το κύπελλο Κόρατς). Κάποια στιγμή θα χάσει στο γήπεδο της η Μιλάνο και σήμερα είναι  η ευκαιρία μας με το διπλό στο 2.50+.

Κάνε παιχνίδι με τα καλύτερα προγνωστικά από το Foxbet.gr

Διαβάστηκε 1320 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.