Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:20 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 23:56

Συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Λύρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Διαμαντόπουλο. Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου παρέδωσε υπόμνημα  στον κ. Γιάννη Πλακιωτάκη  με τις προτάσεις και το αναπτυξιακό σχέδιο  του Δήμου για το θαλάσσιο μέτωπο, σημειώνοντας  πως για την γενικότερη οικονομική ανάκαμψη της περιοχής, είναι απαραίτητη η υποστήριξη τριών πυλώνων ανάπτυξης όπως είναι η εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου (master plan) Λιμένα Μεσολογγίου, η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα νησιά του Ιονίου και η λειτουργία της Μαρίνας.

Η συνδυαστική διαχείριση των τριών αυτών αξόνων, μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ολοκληρωμένης και βιώσιμης ανάπτυξης. Σε συνέχεια της καλής επικοινωνίας, ο  κ. Κώστας Λύρος προσκάλεσε τον κ. Πλακιωτάκη να επισκεφθεί το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες του  θαλάσσιου χώρου του.

Διαβάστηκε 776 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.